.
 
 
  KalendariumInstruktörer TräningRörelser Utbildning Vattengympa KoltaiHistoria ProdukterLänkar Kontakt
  . .

 

Vattengympa

:: Ledarutbildning

:: Aktuell kurs

:: Ledartips

:: Träning

 
Nu är den här sajten historia. Nutiden finns på på Urforma.nu

Vattengympa ledarutbildning - Aktuella kurser

Grundutbildning för axeldjupt vatten utan redskap

 • Steg 1 A söndag 23 augusti 2015
 • Steg 1 B söndag 6 september 2015

 • Inspirationsdag söndag 30 augusti 2015

 • Utbilda dig till eller som vattengympaledare! Utbildningen passar både dig som aldrig instruerat vattenträning och dig som redan är verksam som vattengympainstruktör av något slag. Eller har varit och vill börja igen. Du får ett färdigt program (som du kan ändra i). Du lär dig instruera så att det blir bra träning både för dig som instruktör och också deltagarna i vattnet. Som ny kan och bör du börja instruera direkt efter första delen av kursen.

  Utbildningen är både kort och lång på samma gång. Du går först en dag, steg 1 a, och tränar sedan själv. Under tiden får du support och stöd via nätet från såväl ansvarig utbildare som andra som utbildar sig. Därefter går du en dag till, steg 1 b. Då är du grundutbildad för att leda vattengympa på axeldjupt vatten. Du kan kalla dig ledare eller instruktör, vad som passar i de sammanhang du är verksam. Träningen kan kallas vattengympa, vattenträning, gruppträning i vatten eller vad du eller din uppdragsgivare vill att det ska heta.

  Som vattengympainstruktör är det väldigt viktigt att vara välutbildad och fortsätta utbilda sig. Det är en helt annan sak att röra sig i vatten än på land. Det är en helt annan sak att instruera vattengympa än landgympa. Det är andra rörelsemönster och annan pedagogik och för att leda vattengympa behöver du också många egna timmar i vattnet för att förstå vad kroppsrörelse i vatten är. Din upplevelse av att röra dig i vatten hjälper dig att förstå andras upplevelse av att röra sig i vatten.

  Du får ett kursmaterial med teori, ett färdigt varierat program (30-45 min) och musikförslag. Programmet består av på säkra, effektiva, enkla rörelser med en pedagogik som ger varje deltagare möjlighet att själv reglera intensiteten. Kursdagen består av träning i vattnet och träning på land, både i grupp och enskilt.

  Kurs: grundkurs i att instruera vattengympa utan redskap för axeldjupt varmt vatten. Steg 1 a/1b eller som inspiration.
  Tid: Kl 10-17.30
  Plats: Svedmyrabadet, Handelsvägen 186, Enskede i Stockholm.
  Lärare: Liselott Sjöstedt
  Pris: 1500 kr plus 25 % moms per dag. Då ingår fika och kursmaterial.
  Anmälan: snarast
  Betalning: innan kursen enligt överenskommelse
  Läs mer om utbildningen

  Kontakta Liselott Sjöstedt
  Mobil: 070-755 88 44
  Mail: Liselott

  .
  .
   
    © Copyright Urforma Kulturkonsult 08-583 520 02, 070-755 88 44 - webbdesign Urforma Kulturkonsult - Sidan ses bäst i upplösning minst 1024 x 768. Uppdaterad 22 januari 2016.